I-V 08.00 - 17.00 VI 9.00 - 15.00, Lapkričio 2d. nedirbsime.
Savanorių pr. 139D, LT-03150, Vilnius.
0 vnt.vnt. sumai € 0

Asmens duomenų tvarkymas

 

Atnaujinimas dėl asmens duomenų tvarkymo

 

 

Šiame pranešime pateikta informacija apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą, susijusį su jūsų sudarytos paslaugų sutarties bei „pirkimo – pardavimo – ratlankių bei padangų saugojimo“ paslaugos vykdymu.

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra UAB „JOLGENA“, juridinio asmens kodas 125668396, registracijos adresas Savanorių per. 139D, Vilnius, buveinės adresas - Savanorių per. 139D,

LT-03150 Vilnius, interneto svetainės adresas www.monza.lt, tel. +370 618 26017, el. paštas

shop@ratlankiai.lt

 

 

Kokią informaciją apie Jus renkame ir kam ją naudojame?

 

Su Jumis sudarytos sutarties vykdymo tikslais renkame ir tvarkome šiuos Jūsų asmens duomenis: vardas, pavardė, el. pašto adresas, transporto priemonės valstybinis numeris, automobilio markė/modelis, duomenys apie atliktus mokėjimus už paslaugas (kvitai, sąskaitos), kliento ir/ar transporto priemonės atvaizdas (vaizdo įrašas); montavimo – serviso darbų istorija.

Šių duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra su Jumis sudarytos sutarties vykdymas.

 

 

Tiesioginė rinkodara ir apklausos

 

Gavę Jūsų sutikimą, tvarkysime Jūsų duomenis (vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, tel.nr., naudojimosi paslaugomis vietovės duomenis) tiesioginės rinkodaros tikslais, teikdami aktualią mūsų paslaugų informaciją ir Jus skirtus pasiūlymus. Savo sutikimą galite bet karta atšaukti.

Esame suinteresuoti gerinti klientų aptarnavimo kokybę, todėl mums itin vertinga Jūsų nuomonė ir patirtis. Todėl kartais nuo karto kreipsimės į Jus prašydami įvertinti aptarnavimo kokybę. Jei tam prieštarausite, galėsite bet kada atsisakyti atskirai susisiekę su mumis shop@ratlankiai.lt

 

 

Kam ir kodėl perduodame Jūsų informaciją?

 

Jūsų duomenis visada laikome saugiai ir reikalaujame, kad tai užtikrintų visi mūsų partneriai ir paslaugų teikėjai, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų.

 

Kiek laiko saugome Jūsų informaciją?

 

Jūsų asmens duomenys saugomi su Jumis sudarytomis paslaugų tiekimo sutartimis - paslaugos sutarties galiojimo metu. Paslaugų teikimo metu gauti asmens duomenys saugomi 5 (penkerius) metus po sutarties pasibaigimo.

Vaizdo įrašai saugomi nuo 14 iki 30 dienų nuo vaizdo įrašo užfiksavimo dienos.

 

Jūsų duomenis gali peržiūrėti UAB „JOLGENA“ partneriai bei paslaugų teikėjai vadovaujantis sudarytomis konfidencialumo ir duomenų tvarkymo sutartimis, tačiau tik tokia apimtimi, kiek to reikia konkrečios paslaugos aptarnavimui.

Jūsų duomenys taip pat gali būti teikiami: valstybės institucijoms, kai to reikalauja teisės aktai arba privalomi nurodymai.

 

Jokiais kitais atvejais Jūsų duomenų neperduodame.

 

Kaip galite susipažinti su savo duomenimis ir kokias teises turite?

 

Jeigu norite sužinoti, kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome, galite kreiptis į mus el. paštu: shop@ratlankiai.lt Šiuo adresu taip pat galite kreiptis prašydami duomenis ištaisyti, ištrinti, apriboti duomenų tvarkymą, įgyvendinti teisę į duomenų perkeliamumą. Kad prašymas galėtų būti efektyviau išnagrinėtas ir įgyvendintas, siūlome vadovautis UAB „JOLGENA“ duomenų subjekto teisių įgyvendinimo UAB „JOLGENA“ taisyklėmis,

 

Kur kreiptis dėl teisių pažeidimo?

 

Jei manote, kad Jūsų teisės į privatumą buvo pažeistos, prašome kreiptis į UAB „JOLGENA“

el. paštu shop@ratlankiai.lt arba adresu Savanorių per. 139D, LT-03150 Vilnius, arba į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, L. Sapiegos g. 17, 10312 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas ada@ada.lt.

 

Informacija apie Jūsų asmens duomenų tvarkymo atvejus ir taisykles, kuriomis vadovaujamės, taip pat duomenų subjekto teisių įgyvendinimą yra detalizuota šiuose dokumentuose https://www.ratlankiai.lt/Privatumo-politika/